måndag, november 17, 2008

Promovering

Helgen började med en Festkonsert på Konsert och Kongress. En bra kväll med riktigt bra musik. Satt och njöt även om det tillsist blev träsmak!

På lördagen var det dags för den stora Akademiska högtiden. Vi träffades redan kl 14 och gjorde oss fina och tog en fördrink. Cermonin började kl 16 och jag blev faktiskt riktigt rörd. Fick sitta på första parkett balnd proffesorerna, kände mig bara lite lite malplacerad! Sedna var det en lång men fin cermoni, kändes som att de belönades för allt sitt hård slit. Efteråt var det lite skumpa och mingel som övergick i en stor sittning med 500 personer.

Massa fin mat och massor att dricka, få gånger glaset automatiskt blir påfyllt när det är tomt! Det var hummersoppa, apelsinmarinerat vildsvin och nypon pannacotta...oh så gott det var. Efter tal och framträdanden...talet var jättefint och inget han hade behövt vara nervös för...så var det styrdans, inte min starka sida. Men lite dansade vi allt och mest av allt skrattade han åt mig :P

Kort efter det var det dags för ytterligare lite mat, det var vickningsdags med Jansonsfrestelse...mums! Sedan tog vi oss till Ryd och roade oss i balklänningar och frack på HG. Annorlunda utstyrsel, och lite stod vi nog allt ut, men trevligt hade vi iaf!

Sammanfattat, en helt underbar dag och en lyckad kväll!

Inga kommentarer: