fredag, oktober 06, 2006

Åveråls invigning

Fan vilken kväll, fulvin till tusen. Lek i lera, hävning, invigning och framförallt rullning i backe :D

Först var vi vilse i skogarna...vilket äventyr. Vi möttes av fördrink m fulvin och allt började med att vi rullade runt i leran. Hela filfak tillsammans, med varandra om varandra. Fan vilken tur att det just regnat...eller nähä. Varje lek belönades rikligt med dricka...dröjde inte länge innan man självmanat kröp eller rullade på marken.

Det som tidigare på dagen hade setts som en omöjlighet, att kissa med åverål, kändes numera som piece of cake. Måste bara tillägga att det är jävligt mkt tyg i en åverål. Det var under en av dessa turer som vi insåg det roliga i slänt rullning. Ett enkelt misstag, att halka på väg över vallen, blev så underligt kul. Sen att hela slänten var blöt och full av tistlar spelade inte så stor roll. Fan vilket skämt, låg o asgarvade o njöt av stjärnorna. Vår pyskologfadder Ocar tyckte inte våra utfärder var lika kul...sinkade nog gruppen en del :) Efter diverse lekar med hävning, bakdelsskrivning och pungboll var det dags för käk.

Gissa om det var kö till grillen när hela filfak var fyllehungriga...lägg märke till att klockan var nio och inte en enda person var tyst eller still. Fan vilket kackel o trängsel ;) Tror att det var ungefär vid den här tidpunkten som blåmärket skapades...Varning, åk inte ledstång om det saknas tillhörande vägg...Hamburgare var mums. Sen var det dax för själva invigningen. Nu var det mörkt som fan, men mimi o jag satsade järnet...rakt ut på fältet. Gick mindre bra, kom fram med stöttning av henne. Kändes helt okej fram tills jag vaknade imorse, då ville inte foten vara med längre!

Cermonin innehöll mkt hyssjhyssj, men nu är åverålen fullvärdig :D Sen blev det kårallen. Helt sjuktkul. Tycker synd om alla utbytesstudenter, och vad som egentligen hände på kårallen är inget vi egentligen ska tala om...det finns att beskåda på vår toalett nu :P

Näe med tanke på hur kvällen artade sig och vad vi gjorde mår jag ofärskämt bra, vilket egentligen var ganska illa, men ändå :)

Nepp ikväll är det fest och på lördag kör vi inflyttningsfesten...loligt loligt!!!!

2 kommentarer:

Linda sa...

Låter ju livsfarligt!

Med andra ord, fortsätt så! ;)

puss puss

Lottu sa...

Finns inget bättre än en åverålsfest...mer sånna åt folket. Dyngkul ju